Teambuilding

Teambuilding, fra 10 til 60 personer

Vil dere komme til oss for teambuilding eller arrangement i høst, er det lurt å bestille dato raskest mulig, da disse selges fortløpende. Vi har stor pågang for bookinger i høst- og julesesongen, detailjer og antall deltagere kan vi ta senere.

til firma, foreninger, venner og grupper, egne lokale? ingen problem, vi er flyttbare og kommer gjerne til dere, på kantine, hotell osv.

Dagsaktivitet eller aktivitet etter kurs og konferanse?

se under ‘Pakketilbud’ hvis du vil kombinere kurs med mat og vin.

 

«Sjokoladekurs»

3,5 timer     Basis kurs

max 40 deltagere i våre lokaler, opptill 60 deltagere i fine lokaler på Hotell Sverre som er rett rund hjørnet. Kan ogs organiseres i deres kantine/lokaler eller på det konferansesenteret dere er for dagen.

fra 10-60 personer

Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for både hobbykokker og kokker med fagbrev.  Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt (mye) fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer og cellofan.

pris 650 kr

Dags aktivitets tilbud ved oppstart senest kl 1400 : 100 Kr rabatt pp

Vil dere har mat sammen med kurs, se  på «pakketilbud» i menyen

 

«Sjokoladeverksted med sjokoladefontene»

ca 2 timer     Teambuilding

max 40 deltagere i våre lokaler, opptill 60 deltagere i fine lokaler på Hotell Sverre som er rett rund hjørnet. Kan også organiseres i deres kantine/lokaler eller på konferansesenteret deres  for dagen.

fra 10-60 personer

Dette kurset er et forenklet sjokoladekurs. Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade.  Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.

pris 450 kr per person

Dags aktivitets tilbud ved oppstart senest kl 1400 : 100 Kr rabatt pp

Vil dere har mat og vin,  har vi sammensatt pakketilbud på forsiden.

Har dere et annet oppsett for dagen, send oss mail , vi er flyttbare til lokaler dere holder arrangementet samt at vi kan skreddersy etter deres ønsker, spør oss for info og tilbud. post@pralin.no