Hjemmelaget konfekt laget med Norske råvarer og Belgisk sjokolade.

 

Vi lager sesongbasert konfekt, med mer fruktbaserte ganache i sommer, mer nøtter i høsten, Julesmaker ved julen og marsipan baserte full i Påske. Vårt faste base er klassiske Belgisk konfekt som studentenbrød, syltet appelsinskall, pletter, diverse marsipansorter og trøfflene våre. Vi prøver så godt vi kan å involverer lokale råvarer i konfekten vår.

Sjokolade vi bruker kommer fra Belgia, Frankrike og Italia, her er bare det beste godt nok,  alt fra Hybrider, Originer, exclusive, Bio, fairtrade og sukkerfri.

Konfektesker og firmagaver i alle prisklasser.

 

Hjemmelaget konfekt fra Sandnes er exclusivt og kortreist. Vi lager gaver i alle prisklasser.  Vi ordner gaver fra 50 kr og oppover. Kunden kan hvis ønsket har egen trykk på eskene, egen trykket sløyfe og til og med egen konfekt med logo. På Pralin Sjokoladeverksted strekker vi os veldig langt for at kundene våre få det akkurat som ønsket til riktig pris, vi har nesten ingen begrensing og har stor kapasitet ved tidlig bestilling, kvantumsrabatter gis etter avtale. Kom innom i butikken eller send oss mail post@pralin.no

Påske og Jul er en sesong med stor sjokolade tradisjoner.

 

Gaver finner dere i alle størrelser og priser, vi støper alle figurer selv med Belgisk sjokolade og kan tilby mange variasjoner. Ønsker dere gaver til firma kan vi tilby alt fra figurer til sesongens konfekt, bestill i tide for å sikre dere sesongsjokolade.