Vi reiser litt rund i Norge og holder sjokoladekurs, først ute er Sør og Vestlandet, etterhvert blir det og Østlandet og Nord Norge.

Er dere en gruppe eller fima som ønsker seg sjokoladekurs, kurs og teambuilding? Send oss mail post@pralin.no

Vi er flyttbare fra Bergen til Kristiansand og til Oslo. 

Haugesund

kommer i september

Kristiansand

kommer i september

 

Bergen

30.10.16   Thon hotel Bergen airport     Start med sjokolade kurs  kl 11-15      

 «START MED SJOKOLADE»

Kursleder: Pascal Bulinckx

890 kr pp

4 timer     Basis kurs    10 – 24 deltagere

Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for alle som vil prøve selv.  Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Utvidet gjennomgang om temperering. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap om sjokolade fra før, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt (mye) fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

Kaffe, te, isvann og sjokoladefontene med friske frukter inkludert

Det leveres med en hefte med oppskrifter fra kurset.

 

I Sandnes har vi flere type kurs og holder kurs hele året, kurs andre steder er ofte i vår og høst når aktiviteter hos oss er mindre.

 

Kjøp billetter her:

 

 

Bergen Startkurs kl 1100 14.05.17

Billetter til startkurs Thon Hotel Bergen Airport 14 mai 2017 kl 1100