Kurs til teambuilding/firma , se egen meny.


«START MED SJOKOLADE»

Kursleder: Pascal Bulinckx

790 kr pp

4 timer     Basis kurs    10 – 24 deltagere

Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for alle som vil prøve selv.  Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Utvidet gjennomgang om temperering. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap om sjokolade fra før, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt (mye) fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

Det leveres med en hefte med oppskrifter fra kurset.

______________________________________________________________

«Kurs i fyllinger»  Ny 2016

Kursleder: Pascal Bulinckx

550 kr pp

2,5 timer     Basis kurs    8 – 14 deltagere

Her lærer vi dere diverse typer fyllingger. Ganache, karamell, og fruktbasert. Både i støpekonfekt og trøfler. Vi går gjennom holdbarhet, reaksjoner på ingredienser, oppbevaring og salg. Det vi lager sammen få dere med hjem. Her følger oppskrifter med.

Kaffe, te og isvann inkludert.

_______________________________________________________________________

«Kurs pynt og dekor»  Ny 2016 ( kun sjokolade)

Kursleder: Pascal Bulinckx

550 kr pp

3 timer     Basis kurs    8 – 14 deltagere

Vi lager pynt i sjokolade, hvordan lage veldig enkelt, til litt mer avansert og profesjonelt pynt. Her bruker vi transfer, ganache, lage sommerfugler, modelerer sjokolade roser og en avansert vannlilje, samt hvordan lage navneskilt og hvordan skriver fint med sjokolade.

Kaffe, te og isvann inkludert.

___________________________

«VIDERGÅENDE SJOKOLADEKURS»»

Kursleder: Pascal Bulinckx

850 kr pp

3,5 timer     Vidergående kurs     5- 8 deltagere

For dette kurset forventer vi at dere har vært på kurset ‘Start med sjokolade’, eller at dere har litt erfaring fra før, da vi ikke går inn på basisteknikkene.

I dette kurset lærer dere å lage Praliner (konfekt i form), noen enkle og noen mer avanserte. Videre lager vi  sommerfugler i sjokolade og deres egne sjokoladeplater.

______________________________________________________________

«PÅSKEKURS»»

Kursleder: Pascal Bulinckx

850 kr pp

3,5 timer     Vidergående kurs     8- 10 deltagere

For dette kurset forventer vi at dere har vært på kurset ‘Start med sjokolade’, eller at dere har litt erfaring fra før, da vi ikke går inn på basisteknikkene.

I dette kurset lærer dere å lage kaniner og påskeegg, samt litt påskekonfekt og marsipan.

 

Kursoversikt (datoene settes ut fortløpende)


Dato               Hvor             Kl.            Kurstype                     Kapasitet

07/11             Sandnes         1800         Start med sjokolade      Ledig plass

04/12             Sandnes         1800         Start med sjokolade Julesmaker    FULLT

05/12             Sandnes         1800         Start med sjokolade Julesmaker   Ledige plasser

 

for familie og barneverksted eller kurs i andre byer, se i meny.

SANDNES : SJOKOLADE VERKSTED Langgata 34

Er dere en liten gruppe som vil sitte sammen? Meld dere på samtidig på samme bestilling, skriv alle fornavnene på feltet ‘navn’

Har du gavekort ? gi oss beskjed på forhand.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.