snoplaging

Kurs og Opplevelser tilgjengelig for en spesiell anledning

Finner du ikke kurset som passer for deg er det bare å ta kontakt. Sammen finner vi ut av en pakke som passer for deg og dine, og vi skreddersyr kurset etter dine ønsker og behov. Ta gjerne kontakt via skjemaet nederst på siden, ring oss eller kom innom. Her er du alltid velkommen.

OPPDATERING JULI 2021:
Vi får mange henvendelser om kurs og snoplaging nå i sommer. Dette har vi ikke mulighet til å gjennomføre pga. oppussing av nye kurslokaler og korona tiltak.
Når kurslokalet står klart vil vi annonsere på alt av sosialemedier, så husk å følg oss på Instagram og Facebook!

Kurset ditt

Bursdag, vennekveld - hva som helst!
Har du en spesiell anledning du skal feire? Kanskje en annerledes vri på kurset du kunne tenkt deg? Ta kontakt så finner vi ut av det sammen. Her er det kun fantasien som setter grenser. 


Om det er ønskelig kan vi invitere en lokalhistoriker til å fortelle litt om bygninger og "svunne tider" i passelig porsjoner.

Snoplaging for barn

.. Og barnslige voksne 🙂
Fra 3år til 99år

Ta med barna på en opplevelse av de sjeldne. La dem lage sitt eget lørdagssnop med tilgang på all sjokoladen de kan tenke seg!

OBS: Etter vi har flyttet inn i større lokaler midt i pandemien har vi hatt planer om å lage eget kurslokaler i 2. etg. Dette har vi ikke fått gjennomført og vi vil dessverre ikke ha muligheten til å ha snoplaging i løpet av sommeren 2021. Når vi har klart kurslokalet vil vi annonsere på alle våre sosialemedier, så husk å følg oss på Facebook og Instagram!

Utdrikningslag

- Den unike opplevelsen
For hun eller han. En stopp innom Egersund Chokoladefabrik & Co blir ofte prikken over i-en som hever dagen for hele gjengen.

Sjokoladefontene, ustoppelig mengder sjokolade og en stor dose humor hjelper til med å gjøre dagen enda mer spesiell.

Teambuilding

For bedrift, forening eller lag.
Opplev en team building utenom de vanlige med sjoolade og søtsaker. En opplevelse som setter trivsel, samhold og sjokolade i førersete.


Ønsker du mer informasjon eller tilbud? Fyll ut informasjonen under så tar vi kontakt!