Kurs og Opplevelser tilgjengelig for en spesiell anledning

Vi kan tilby både private og åpent arrangementer.

Alle åpent arrangementer står på kalender. Det er viktig å bestille på forhand via skjemaet nederst på siden eller epost : event@ecf.no
Vi setter pris for å få betaling på forhånd, med vipps. Vi refunderer om du avlyser 24 timer fra aktivitet. 

Vi kan organisere alle disse aktivitetene for en private gruppe.  Men vi kan også skreddersy et aktivite bare for dere. Den enkleste er å ta kontakt med oss og vi vil finne sammen noe som passer dine ønsker best.  epost : event@ecf.no

Kurset ditt

Bursdag, vennekveld - hva som helst!
Har du en spesiell anledning du skal feire? Kanskje en annerledes vri på kurset du kunne tenkt deg? Ta kontakt så finner vi ut av det sammen. Her er det kun fantasien som setter grenser. 


Om det er ønskelig kan vi invitere en lokalhistoriker til å fortelle litt om bygninger og "svunne tider" i passelig porsjoner.

Snoplaging for barn

.. Og barnslige voksne 🙂
Fra 3år til 99år


Passer for barn fra 3 år og barnslige voksne.
Kr. 175,- Vi refunderer om du avlyser før 24 timer fra aktivitet.

Gi beskjed om disse allergener : nøtter, laktose, gluten. Observatør er gratis. Barn 5 år og under MÅ ha med seg ansvarlig ledsager. Gratis kaffe.
Bestill : event@ecf.no - 95430669
Plass blir kun bekreftet etter VIPSET beløp til 568676 og skriftlig - PM - bekreftelse fra oss. Fint om dere oppgir alder på barna

Smaking !


Vi kan tilbud forskjellige smakingsvalg

Avhengig av smakingsvalgt, vi smaker på råvaren (belgisk sjokolade), konfektker som har skapt litt historie og satt oss på Norgeskartet, gelato rett fra is disken, fransk kaker (laget med mye smør og fløte)
-
Sjokoladesmaking : ca 45 min - kr150,-
Sjokolade og Gelatosmaking : ca 1time - kr250 -
Sjokolade, Gelato og Kake smaking : ca 1,5 time - kr 325,
Andre Kombinasjoner :
Sjokolade og franske kaker : kr 250,-
Gelato og franske kaker : kr 250,-

Det er viktig å bestille via epost : event@ecf.no
Vi har en minimum av 4 deltakere

Laging !


Dette er en enkel produksjon egnet for alle som er interessert i sjokolade. Det er for det meste morsomt, underholdende og ikke-dømmende. Det beste med denne sjokoladeaktiviteten er at det ikke spiller noen rolle hvordan de ferdige sjokoladene ser ut, men det faktum at gjesten bestemmer kombinasjonen av smaker og også får en følelse av prestasjon. – uansett – Vi mener at smaksprøver og testing er de viktigste ingrediensene når en gjør noe sammen.

DETTE ER PRODUKTENE DU VIL LAGE Sjokoladepletter med personlig preg (vi praktiserer teknikk med bruk av sprøytepose) Marsipan dyppet i sjokolade og dekorert (vi praktiserer teknikk for å dyppe og dekorere ved hjelp av verktøy og sprøytepose) Fylling og pynting av trøfler (runde konfekter) Enkel kakepynt ( for å imponere ALLE dine venner og familie ) Som enhver god vertinne, vil jeg servere kaffe og te. Alt du lager vil bli pakket inn for å ta med deg. ( du har også lov til å smake mens du produserer)
Prisen : kr525,-
Det er viktig å bestille via epost : event@ecf.no
Vi har en minimum av 6 deltakere

Velkommen til Sjokoladefabrikken for Egersunds nye Quiz,
hver 3. torsdag i måned, unntatt juli og september

4 manns lag kr.50 pr.deltager med forfriskende gevinster.

Kveldens vert Roald Ripland.

Dørene åpnes kl.18 med salg av diverse forfriskninger

Quiz begynner kl 20

 

En gang i måned (du kan sjekke alle datoer i kalender) , har vi en Afternoon Tea med en internasjonal tvist : smørbrød, fransk kaker, belgisk konfekt og italiensk gelato.
Vi lager også selv scones og clotted cream, og serverer høy kvalitet te.

Bestill bord på PM via Facebook, Instagram eller event@ecf.no
(frist bestilling er kl 9, lørdag 8 Oktober…men du kan sende oss en melding etter det for å spørre om det er mulig å komme ☺️)
Bordreservasjoner bekreftes etter at betalingen er gjennomført.
Ønsker du mer informasjon eller tilbud? Fyll ut informasjonen under så tar vi kontakt!