Vi har lenge hatt tilbud om kurs for firmaer, grupper, foreninger og privatpersoner i og rundt Sandnes og Stavanger i samarbeid med vår sjokolade-mentor, Pascal Bulinckx. Han tok seg av kurs på Nord Jæren mens vi tok oss av det som var mer lokalt i Egersund og distriktet. Han har nå valgt å ta en pause fra kurs da han har lenge arrangert kurs ved siden av en fulltidsjobb. Vi er usikker på om han vil starte opp igjen på sikt, men etter pandemien og alle restriksjonene som følget med, var 2020 et vanskelig år for å drive med kurs. 

Om dette er likevel noe dere er interessert i kan dere sende en mail til oss på post@ecf.no så kan vi ta en vurdering sammen om vi klare å få til noe likevel. ( Ha i bakhodet at vi må ha tilgang til kjøkken, feks en kantine, hotell og andre fasiliteter som passer til matlaging.)

Vi holder selv på å gjøre klart et nytt kurslokale i 2. etg over fabrikken vår i Egersund og når det står klart er det da mulig å arrangere kurs hos oss.