Vi holder mange kurs i løpet av året til firmaer, grupper, foreninger og privatpersoner. 

Under kan du lese litt om de forskjellige kursene vi tilbyr. Om du ønsker å bestille kurs eller få mer informasjon kan du sende inn skjemaet til høyre så tar vi kontakt for å skreddersy et kurs til deg og dine behov!

Vi har faste kurslokaler på Hotel Sverre i Sandnes, samt noen andre lokaler rundt om i regionen men har du egne lokaler er vi flyttbare og kommer gjerne til dere på kantine, hotell og andre fasiliteter som passer til matlaging. 

Vi selger gavekort kun på startkurs til voksne. Send en mail til kurs@pralin.no for mer informasjon om gavekort.

Sjokoladeaktivitet 2 timer:
Fra 10 til 80 personer. (Egen startpris for grupper under 10stk, les under.)
 
Vi kan organiseres i deres kantine/lokaler eller på konferansesenteret deres for dagen, vi har en del lokaler å velge mellom hvis dere vil at vi ordner alt.
 

Et viktig innsted for alle som er glad i sjokolade! Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. 

Her lager dere 3 typer konfekt. 
 
Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekter med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.
 
I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontener hvor dere kan dyppe friske frukter. 

 

Pris: 595 kr per person.
Er dere mindre er startpris 5.500,- kr for grupper mindre enn 10stk.

 

Sjokoladeaktivitet 3 timer:
Fra 10 til 80 personer. (Egen startpris for grupper under 10stk, les under.)
 
Vi kan organiseres i deres kantine/lokaler eller på konferansesenteret deres for dagen, vi har en del lokaler å velge mellom hvis dere vil at vi ordner alt.
 

Et viktig innsted for alle som er glad i sjokolade! Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. 

Her lager dere 3 typer konfekt og i tillegg sjokoladetrøfler.

Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekter med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontener hvor dere kan dyppe friske frukter. 

Pris: 745 kr per person.
Er dere mindre er startpris 7.000,- kr for grupper mindre enn 10stk.

 

Helaften med mat og sjokoladeaktivitet:
Fra 10 til 80 personer
 
En helaften med god middag og sjokoladeaktiviteter, arrangementet varer i 4timer. Sosialt, smakfullt og lærerikt. 
 

Etter god mat og drikke starter vi med en gjennomgang av sjokoladens histore før dere lager konfekten selv. 

Her lager dere 3 typer konfekt og egen skål av sjokolade. 

Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekter med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.
 
I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontener hvor dere kan dyppe friske frukter. 
 
Alle rettigheter ift drikkevarer.
 
Vi har to lokaler for dette til samme pris men veldig forskjellig likevel :
1) På Hotel Sverre i Sandnes tilbyr vi tapas buffet i flotte lokaler, kort vei til buss og tog midt i Sandnes sentrum.
2) På Hummeren Hotel i Tananger har vi flotte lokaler rett ved sjøen, her severer vi kjøkkensjefs 3 retter etter avtale. Om dere vil ha tapas buffet her kommer det et tillegg på 100kr pp.
 
Helaften kan vi gjør som catering i hvilken som helst lokale med tilgang til liten kjøkken. 
Tillegg til kurs som catering er 100kr pp. 
 
Pris: 945 kr per person.
Er dere mindre er startpris 9.000,- kr for grupper mindre enn 10stk.
 

 

Sjokolade Startkurs 4 timer:
  • Kursleder: Pascal Bulinckx
  • Pris: 850kr pp
  • Varighet: 4t
  • Basiskurs 
  • Fra 10-30 deltakere
  • For privatpersoner – flere enn 1 person? Gi beskjed så setter vi dere sammen.
  •  Sted: Sandnes 

Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for alle som vil prøve selv. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Dere vil også få en utvidet gjennomgang om temperering. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap om sjokolade fra før, da alle basisteknikkene blir lært på kurset.
Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt dere lager på kurset tar dere med hjem, fint pakket i konfektposer. 

Kaffepause med sjokoladefontene og frukt.

Betales ved oppmøte. NB! Din påmelding er bindende når den er mottatt hos oss. Ved manglende oppmøte vil du bli fakturert.

Meld deg på ved å bruke skjemaet til høyre. Husk å oppgi kursdato.

Ønsker du å kjøpe gavekort til dette kurset kan du sende en mail til kurs@pralin.no, vi sender disse i posten. 

 

DATOER:
 (VI SETTER UT DATOER FORTLØPENDE HELE ÅRET, FLERE DATOER KOMMER)

 

Grunnet Covid-19 har vi ikke private sjokoladekurs til enkelpersoner. Kun til grupper/foreninger/firmaer ut 2020.
Vi beklager dette og ser fram til 2021.

 

Videregående Sjokoladekurs 4 timer:
  • Kursleder: Pascal Bulinckx
  • Pris: 1.295kr pp
  • Varighet: 4t
  • Videregåendekurs
  • Fra 5-10 deltakere
  • For dette kurset forventer vi at dere har vært på Sjokolade Startkurs, eller har erfaring fra før, da vi ikke går inn på basisteknikkene. 

I dette kurset lærer dere å lage Praliner (konfekt i form), jobbe med transferark, lager sommerfugler i sjokolade, mokkapinner og sjokoladeplater.

Betales ved oppmøte. NB! Din påmelding er bindende når den er mottatt hos oss. Ved manglende oppmøte vil du bli fakturert.

Meld deg på ved å bruke skjemaet til høyre. Husk å oppgi kursdato.

 

DATOER:
 (VI SETTER UT DATOER FORTLØPENDE HELE ÅRET, FLERE DATOER KOMMER)

 

Grunnet Covid-19 har vi ikke private sjokoladekurs.
Vi beklager dette og ser fram til 2021.
 
Familieverksted 1,5 timer:
For barn og barnslig voksne.
  • Pris: 195kr pp (juleverksted 245kr pp)
  • Sted: Hotel Sverre, Storgaten 45, Sandnes Sentrum.
  • Varighet: 1,5t
  • Fra 5år og oppover. Barna kan jobbe uten voksne, har dere lyst å være med er det pris per person.

På familieverksted har vi sjokoladekurs tilpasset store og små. Vi viser sjokoladens historie på storskjerm, alle lager sjokoladeskål med ballong, marsipankuler dyppet i sjokolade med striper og sjokoladeslikkepinner. Du tar med hjem alt du har laget.

I pausen tar vi frem sjokoladefontenen vår hvor alle kan dyppe friske frukter og marshmallows. 

Betales ved oppmøte. NB! Din påmelding er bindende når den er mottatt hos oss. Ved manglende oppmøte vil du bli fakturert.

Meld deg på ved å bruke skjemaet til høyre. Husk å oppgi kursdato.

Firma, forening eller gruppe som har lyst på sjokoladeverksted med voksne og barn? Send oss en mail for tilbud, dette kan vi også gjøre i deres kantine/lokaler.

DATOER:
 (VI SETTER UT DATOER FORTLØPENDE HELE ÅRET, FLERE DATOER KOMMER)
Grunnet Covid-19 har vi familieverksted i 2020. Kun til grupper/foreninger/firmaer. Minstepris for familieverksted er 6.000,- (for 30 personer). 
Vi beklager dette og ser fram til 2021.

 

Ønsker du å bestille kurs? Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt!