OBS ! Vi tar dessverre ikke imot gavekort fra Youwish eller Godream.

Teambuilding og sjokoladeaktiviteter for grupper, foreninger og firma. fra 10 til 60 personer

Til firma, foreninger, venner og grupper, egne lokale? ingen problem, vi er flyttbare og kommer gjerne til dere, på kantine, hotell osv.

«Sjokoladeaktivitet 2 timer»   

Kan organiseres i deres kantine/lokaler eller på konferansesenteret deres  for dagen, vi har en del lokaler hvis dere vil at vi ordner alt.  Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade.  Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.

pris 595 kr per person, minimum antall er 10 personer, er dere mindre er startpris 5500 kr for grupper mindre en 10 stk.

«Sjokoladeaktivitet 3 timer»   

Kan organiseres i deres kantine/lokaler eller på konferansesenteret deres  for dagen, vi har en del lokaler hvis dere vil at vi ordner alt.  Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade.  Etter en gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt og i tilegg sjokoladetrøfler.

Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.

pris 745 kr per person, minimum antall er 10 personer, er dere mindre er startpris 7000 kr for grupper mindre en 10 stk.

«Helaften med mat og sjokoladeaktivitet»   

En helaften med god middag og sjokoladeaktiviteter, arrangemen varer i  4 timer. Sosialt, smakfullt og lærerikt. 

Etter god mat og drikke starter vi med en gjennomgang av sjokoladens historie før dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt og egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.

Alle rettigheter ift drikkevarer.

pris 945 kr per person , minimum antall er 10 personer, er dere mindre er startpris 9000 kr for grupper mindre en 10 stk.

 På Hotel Sverre tilbyr vi tapas buffet i flotte lokaler, kort vei til bus og tog midt i Sandnes. 

Helaften kan vi og gjør som catering i hvilken som helst lokale med tilgang til liten kjøkken. Tillegg til kurs som catering (ut av huset) er 100 kr pp.

 

Ta kontakt via kontaktskjema nederst på denne siden eller send mail til pralin.kurs.catering@hotmail.com for tilbud og ledige datoer.

KURS TIL PRIVATPERSONER

START MED SJOKOLADE 

påmelding 1 til 30 personer. For privatpersoner, flere en 1 person? Gi beskjed så setter vi dere sammen.

Kursleder: Pascal Bulinckx   850 kr pp    4 timer     Basis kurs    10 – 30 deltagere

Kurssted: Sandnes

Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for alle som vil prøve selv.  Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Utvidet gjennomgang om temperering. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap om sjokolade fra før, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt (mye) fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer. Kaffepause med sjokoaldefontene og frukt.

Betales ved oppmøte. NB bindende påmelding, ikke oppmøte etterfaktureres.

Påmelding via skjema nederst på denne siden, husk å oppgi kursdato.

Startkurs på følgende datoer:

Grunnet Koronavirus har vi ikke private sjokoladekurs til enkelpersoner,

kun til grupper/forening/firma, ut 2020.

Vi beklager for dette og ser fram til 2021.

 

VIDERGÅENDE SJOKOLADEKURS

påmelding 1-10 personer

Kursleder: Pascal Bulinckx    1.295 kr pp           4 timer     Vidergående kurs     5- 10 deltagere

For dette kurset forventer vi at dere har vært på kurset ‘Start med sjokolade’, eller at dere har litt erfaring fra før, da vi ikke går inn på basisteknikkene.

I dette kurset lærer dere å lage Praliner (konfekt i form), jobbe med transferark, lager sommerfugler i sjokolade, mokkapinner og sjokoladeplater.

Betales ved oppmøte. NB bindende påmelding, ikke oppmøte etterfaktureres.

Påmelding via skjema nederst på denne siden, husk å oppgi kursdato.

Datoer: ( Vi setter ut datoer fortløpende hele året, flere datoer kommer.)

Vidergående kurs på følgende dato:

Ingen vidergående kurs i 2020 dessverre.

                         FAMILIEVERKSTED

Sted: Hotel Sverre, Storgaten 45, Sandes sentrum.

For barn og barnslig voksne.

Fra 5 år og oppover. Barn kan jobber uten voksne, har der elyst å være med er det lov, da regnes det pris p.p.

På familieverksted har vi sjokoladekurs tilpasset store og små. Vi viser sjokoladens historie på storskjerm, alle lager sjokoladeskål med ballong, marsipankuler dyppet i sjokolade med striper, og sjokoladeslikkepinner.

I pausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor alle kan dyppe friske frukter og marshmallows.

Alle tar med seg hjem det de har laget.

Varighet 1,5 timer, kr 195,- per person. (juleverksted 245,- pp)

Bruk skjema nederst på denne siden for forespørsel på dato.

Neste familieverksted: 

Grunnet korona virus har vi ikke familieverksted i 2020. 

kun til grupper/foreninger og firma. Minstepris for familieverksted er 6000 kr( for 30 personer)

Firma, forrening eller gruppe som har lyst på sjokoladeverksted med voksne og barn? send oss mail for tilbud. Dette kan vi og gjør i deres kantine.

.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.