Teambuilding og sjokoladeaktiviteter for grupper 

fra 10 til 60 personer

Til firma, foreninger, venner og grupper, egne lokale? ingen problem, vi er flyttbare og kommer gjerne til dere, på kantine, hotell osv.

«Sjokoladeaktivitet 2 timer»   

Kan organiseres i deres kantine/lokaler eller på konferansesenteret deres  for dagen, vi har en del lokaler hvis dere vil at vi ordner alt.  Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade.  Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.

pris 595 kr per person

«Sjokoladeaktivitet 3 timer»   

Kan organiseres i deres kantine/lokaler eller på konferansesenteret deres  for dagen, vi har en del lokaler hvis dere vil at vi ordner alt.  Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade.  Etter en gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt og sjokoladetrøfler. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.

pris 745 kr per person

«Helaften med mat og sjokoladeaktivitet»   

En helaften med rikelig tapas og sjokoladeaktiviteter på 4 timer+. Sosialt, smakfullt og lærerikt. 

Etter god mat og drikke starter vi med en gjennomgang av sjokoladens historie før dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt og egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.

pris 945 kr per person 

Helaften arrangeres på Hotell Sverre i Sandnes eller i deres lokale hvis kjøkken er tilgjengelig.

 

Ta kontakt via kontaktskjema nederst på denne siden eller send mail til post@pralin.no for tilbud og ledige datoer.

 

START MED SJOKOLADE

påmelding1 til 30 personer. For privatpersoner, flere en 1 person? Gi beskjed så setter vi dere sammen.

Kursleder: Pascal Bulinckx   850 kr pp    4 timer     Basis kurs    10 – 30 deltagere

Kurssted: Sandnes, Bergen, Kristiansand, Haugesund.

Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for alle som vil prøve selv.  Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Utvidet gjennomgang om temperering. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap om sjokolade fra før, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt (mye) fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer. Kaffepause med sjokoaldefontene og frukt.

Betales ved oppmøte. NB bindende påmelding, ikke oppmøte etterfaktureres.

( kurs utenfor Rogaland forhandkjøpes på nettbutikk)

Påmelding via skjema nederst på denne siden, husk å oppgi kursdato.

Datoer: ( Vi setter ut datoer fortløpende hele året, flere datoer kommer.)

07/04/18   Thon Hotel Bergen Airport  kl 1100-1430  Fullt

07/05/18   Hotel Sverre Sandnes   kl 1800-2130    Ledig plass

10/06/18   Hotel Sverre Sandnes   kl 1200-1530    Ledig plass

 

 

VIDERGÅENDE SJOKOLADEKURS

påmelding 1-10 personer

Kursleder: Pascal Bulinckx    1.295 kr pp           4 timer     Vidergående kurs     5- 10 deltagere

For dette kurset forventer vi at dere har vært på kurset ‘Start med sjokolade’, eller at dere har litt erfaring fra før, da vi ikke går inn på basisteknikkene.

I dette kurset lærer dere å lage Praliner (konfekt i form), jobbe med transferark, lager sommerfugler i sjokolade, mokkapinner og sjokoladeplater.

Betales ved oppmøte. NB bindende påmelding, ikke oppmøte etterfaktureres.

(kurs utenfor Rogaland forhandskjøpes via nettbutikken)

Påmelding via skjema nederst på denne siden, husk å oppgi kursdato.

Datoer: ( Vi setter ut datoer fortløpende hele året, flere datoer kommer.)

07/04/18      Thon Hotel Bergen Airport    kl 1700-2100 

                          



FAMILIEVERKSTED

Sted: Hotel Sverre, Storgaten 45, Sandes sentrum.

For barn og barnslig voksne.

På familieverksted har vi sjokoladekurs tilpasset store og små. Vi viser sjokoladens historie på storskjerm, alle lager sjokoladeskål med ballong, marsipankuler dyppet i sjokolade med striper, og sjokoladeslikkepinner.

I pausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor alle kan dyppe friske frukter og marshmallows.

Alle tar med seg hjem det de har laget.

Varighet 1,5 timer, kr 195,- per person. 

Bruk skjema nederst på denne siden for forespørsel på dato.

Neste familieverksted: 

Høsten 2018 , datoene legges ut 1. september 2018.

.

Full ut skjema her :

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.