Teambuilding og sjokoladeaktiviteter for grupper, foreninger og firma. 

fra 10 til 80 personer

Til firma, foreninger, venner og grupper, egne lokale? ingen problem, vi er flyttbare og kommer gjerne til dere, på kantine, hotell osv.

«Sjokoladeaktivitet 2 timer»   

Kan organiseres i deres kantine/lokaler eller på konferansesenteret deres  for dagen, vi har en del lokaler hvis dere vil at vi ordner alt.  Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade.  Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.

pris 595 kr per person

«Sjokoladeaktivitet 3 timer»   

Kan organiseres i deres kantine/lokaler eller på konferansesenteret deres  for dagen, vi har en del lokaler hvis dere vil at vi ordner alt.  Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade.  Etter en gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt og i tilegg sjokoladetrøfler.

Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.

pris 745 kr per person

«Helaften med mat og sjokoladeaktivitet»   

En helaften med god middag og sjokoladeaktiviteter, arrangemen varer i  4 timer. Sosialt, smakfullt og lærerikt. 

Etter god mat og drikke starter vi med en gjennomgang av sjokoladens historie før dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt og egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.

I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.

Alle rettigheter ift drikkevarer.

pris 945 kr per person 

Vi har 2 kurslokaler til samme pris men veldig forskjellig forskjellig likavell:

1. På Hotel Sverre tilbyr vi tapas buffet i flotte lokaler, kort vei til bus og tog midt i Sandnes. 

2. På Hummeren Hotel i Tananger har vi flotte lokaler rett ved sjøen, her serverer vi kjøkkensjefs 3 retter etter avtale. ( vil dere ha tapasbuffet isted på Hummeren kommer det en tillegg på 100 kr pp.)

Helaften kan vi og gjør som catering i hvilken som helst lokale med tilgang til liten kjøkken. Tillegg til kurs som catering er 100 kr pp.

 

Ta kontakt via kontaktskjema nederst på denne siden eller send mail til kurs@pralin.no for tilbud og ledige datoer.

 

KURS TIL PRIVATPERSONER

START MED SJOKOLADE

påmelding1 til 30 personer. For privatpersoner, flere en 1 person? Gi beskjed så setter vi dere sammen.

Kursleder: Pascal Bulinckx   850 kr pp    4 timer     Basis kurs    10 – 30 deltagere

Kurssted: Sandnes

Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for alle som vil prøve selv.  Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Utvidet gjennomgang om temperering. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap om sjokolade fra før, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt (mye) fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer. Kaffepause med sjokoaldefontene og frukt.

Betales ved oppmøte. NB bindende påmelding, ikke oppmøte etterfaktureres.

Påmelding via skjema nederst på denne siden, husk å oppgi kursdato.

Datoer: ( Vi setter ut datoer fortløpende hele året, flere datoer kommer.)

Startkurs på følgende datoer:

onsdag 6 november kl 1800-2200       Hotel Sverre Sandnes

tirsdag 3 desember kl 1800-2200        Hummeren Hotel Tananger

 

VIDERGÅENDE SJOKOLADEKURS

påmelding 1-10 personer

Kursleder: Pascal Bulinckx    1.295 kr pp           4 timer     Vidergående kurs     5- 10 deltagere

For dette kurset forventer vi at dere har vært på kurset ‘Start med sjokolade’, eller at dere har litt erfaring fra før, da vi ikke går inn på basisteknikkene.

I dette kurset lærer dere å lage Praliner (konfekt i form), jobbe med transferark, lager sommerfugler i sjokolade, mokkapinner og sjokoladeplater.

Betales ved oppmøte. NB bindende påmelding, ikke oppmøte etterfaktureres.

Påmelding via skjema nederst på denne siden, husk å oppgi kursdato.

Datoer: ( Vi setter ut datoer fortløpende hele året, flere datoer kommer.)

Vidergående kurs på følgende dato:

torsdag  7 november kl 1800-2200  Hotel Svere Sandnes FULLT

                          



FAMILIEVERKSTED

Sted: Hotel Sverre, Storgaten 45, Sandes sentrum.

For barn og barnslig voksne.

På familieverksted har vi sjokoladekurs tilpasset store og små. Vi viser sjokoladens historie på storskjerm, alle lager sjokoladeskål med ballong, marsipankuler dyppet i sjokolade med striper, og sjokoladeslikkepinner.

I pausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor alle kan dyppe friske frukter og marshmallows.

Alle tar med seg hjem det de har laget.

Varighet 1,5 timer, kr 195,- per person. (juleverksted 245,- pp)

Bruk skjema nederst på denne siden for forespørsel på dato.

Neste familieverksted: 

Familieverksted søndag 8 desember kl 1200 ''tema Jul''. 245 kr pp. Hotel Sverre Sandnes

Firma, forrening eller gruppe som har lyst på sjokoladeverksted med voksne og barn? send oss mail for tilbud. Dette kan vi og gjør i deres kantine.

.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.