Til firma, foreninger, venner og grupper, egne lokale? ingen problem, vi er flyttbare og kommer gjerne til dere, på kantine, hotell osv.
Kan organiseres i deres kantine/lokaler eller på konferansesenteret deres for dagen, vi har en del lokaler hvis dere vil at vi ordner alt. Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.
I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.
pris 595 kr per person
Kan organiseres i deres kantine/lokaler eller på konferansesenteret deres for dagen, vi har en del lokaler hvis dere vil at vi ordner alt. Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade. Etter en gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt og i tilegg sjokoladetrøfler.
Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.
I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.
pris 745 kr per person
En helaften med rikelig tapas og sjokoladeaktiviteter på 4 timer+. Sosialt, smakfullt og lærerikt.
Etter god mat og drikke starter vi med en gjennomgang av sjokoladens historie før dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt og egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.
I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.
pris 945 kr per person
Helaften arrangeres på Hotell Sverre i Sandnes eller i deres lokale hvis kjøkken er tilgjengelig.
Kursleder: Pascal Bulinckx 850 kr pp 4 timer Basis kurs 10 – 30 deltagere
Kurssted: Sandnes, Bergen, Kristiansand, Haugesund.
Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for alle som vil prøve selv. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Utvidet gjennomgang om temperering. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap om sjokolade fra før, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt (mye) fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer. Kaffepause med sjokoaldefontene og frukt.
Betales ved oppmøte. NB bindende påmelding, ikke oppmøte etterfaktureres.
( kurs utenfor Rogaland forhandkjøpes på nettbutikk)
Påmelding via skjema nederst på denne siden, husk å oppgi kursdato.
Datoer: ( Vi setter ut datoer fortløpende hele året, flere datoer kommer.)
2019 kommer snart
Kursleder: Pascal Bulinckx 1.295 kr pp 4 timer Vidergående kurs 5- 10 deltagere
For dette kurset forventer vi at dere har vært på kurset ‘Start med sjokolade’, eller at dere har litt erfaring fra før, da vi ikke går inn på basisteknikkene.
I dette kurset lærer dere å lage Praliner (konfekt i form), jobbe med transferark, lager sommerfugler i sjokolade, mokkapinner og sjokoladeplater.
Betales ved oppmøte. NB bindende påmelding, ikke oppmøte etterfaktureres.
(kurs utenfor Rogaland forhandskjøpes via nettbutikken)
Påmelding via skjema nederst på denne siden, husk å oppgi kursdato.
Datoer: ( Vi setter ut datoer fortløpende hele året, flere datoer kommer.)
Sted: Hotel Sverre, Storgaten 45, Sandes sentrum.
For barn og barnslig voksne.
På familieverksted har vi sjokoladekurs tilpasset store og små. Vi viser sjokoladens historie på storskjerm, alle lager sjokoladeskål med ballong, marsipankuler dyppet i sjokolade med striper, og sjokoladeslikkepinner.
I pausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor alle kan dyppe friske frukter og marshmallows.
Alle tar med seg hjem det de har laget.
Varighet 1,5 timer, kr 195,- per person. (juleverksted 245,- pp)
Bruk skjema nederst på denne siden for forespørsel på dato.
2019 kommer snart
Firma, forrening eller gruppe som har lyst på sjokoladeverksted med voksne og barn? send oss mail for tilbud.